Lär dig nyttja närtrafiken!

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

När vi tänker att busstrafikens neddragningar försämrat möjligheterna, så är det nästan tvärt om. Vissa menar till och med att den nya närtrafiken är fantastisk. Till exempel för oss som bor i Södvik och Sandviksområdet som med hjälp av närtrafiken har möjligheten att resa antingen till Borgholm eller till Löttorp – eller både och.
Närtrafiken är ett nytt sätt att tänka. Dessutom är det lättare än du tror.
Vid ditresa och hemresa kommer buss eller bil ända till din dörr. Bor du till exempel långt nere i Östra Södvik blir du av närtrafiken både hämtad och hemskjutsad till dörren – med matkassar och allt.
Vid målet, alltså i Borgholm eller i Löttorp, finns ett antal hållplatser. I Löttorp kan du bland annat stiga av vid Åkerbohemmet, Hälsocentralen och Centrum. I Borgholm finns fler valmöjligheter. Det samma gäller påstigning för hemresa.
Både gamla och unga har börjat använda närtrafiken mer och mer och tycker det fungerar utmärkt. Lördagsturer finns i tidtabellen, likaså kvällsturer.

Närtrafiken följer en viss tidtabell – se nedan – och du bokar resan genom KLT, senast två timmar före påbörjad resa. Ring 010-21 21 000 och beställ!
Lär dig nyttja närtrafiken du också!
Till KLTs hemsida!

Närtrafiken Turlista