Uppfräschat kalendarium på Persnäsportalen

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

 

Persnäsportalen förbättras och förskönas kontinuerligt. En förbättring som genomförts lagom till förestående sommarsäsong är vår ATT GÖRA / KALENDER i huvudmenyn. Här finns nu alla månadens dagar synliga oavsett om något evenemang äger rum eller ej. Veckonummer finns angivna hela året om. Flaggdagar är markerade med en liten flagga. Samt månens fyra faser finns utplacerade på sina rätta dagar.
Längst ned på sidan, under vald månad kan du snabbt navigera vidare till kommande månad.
Kalendern fungerar således som en helt vanlig kalender, och du kan också skriva ut den som en sådan; månad för månad. (Markera då exakt den text du vill ha utskriven och välj skriv ut markerat, så slipper du att få med annonser och annat i din kalender).

Det som vi nu väntar på är ditt evenemang, att få lägga in det i vår nya fräscha kalender.
Så välkommen att maila eller smsa över ditt evenemang som rör oss häruppe på norra Öland.
Självklart är det helt gratis!