Hotell


Medelhavsinspirerat Hotell ⭐️⭐️⭐️⭐️ med italiensk-svensk restaurang.
Vi har även cykeluthyrning, och för er som önskar avnjuta en solig dag i vår pool och bara ta det lugnt finns det härliga solsängar att sträcka ut benen i.
Varmt välkomna hälsar Vibeke Ewing med personal vid Hotell Persnäs.

www.hotellpersnas.se
vibeke@hotellpersnas.se
Mobil 0704 81 80 91
https://www.instagram.com/hotellpersnas1/

 


Rum & frukost


VARMT VÄLKOMNA
Känner ni doften av rosorna? Hör ni fågelkvittret, naturen & lugnet? Ja då vet ni att ni är framme på pensionat Haga. Pensionat Haga ligger på norra Öland ca 1 km från den vackra kustbyn Sandvik. Pensionatet passar er som vill bo i en lugn & harmonisk miljö med naturen nära och samtidigt ha gång & cykelavstånd till restauranger, ICA butik, glasscafe och badstrand.

 

Pensionat Haga
Stenninge bygata 11
Stenninge
070-857 91 58
www.pensionathagaoland.se

 


Stugor


Välkommen till Sjölunden
en vacker och fridfull plats på norra Öland!

Sjöstugan, Strandvillan och Sjötorpet ligger endast ca. 50 meter från havet mitt i Knisa mosse naturreservat. Här erbjuds rika möjligheter till underbara naturupplevelser. Runt mossen finns en naturstig och ett fågeltorn med fin utsikt över reservatet.

Utmed kusten kan man ta en tur på den vackra cykelleden. Om du inte vill trängas på Ölands stora sandstränder finns sköna hällar här vid Sjölunden där man kan solbada i avskildhet. Dessutom har du möjlighet att boka vår grillplats vid sjöboden där du kan njuta av vackra solnedgångar!

Till platsen finns del i fiskevatten med möjligheter att fiska laxöring vår och höst.

Sjölunden ligger två km söder om Sandvik. Det är en mysig fiskeby med båthamn, sandstrand, fiskaffär/restaurang, souvenirbutiker samt en välsorterad ICA-butik. Här finns också Nordens största väderkvarn med restaurang, pizzeria och ett litet café samt minigolf. I hamnen finns också Sandviks Hamnkrog med restaurang. I närheten av Sandvik finns det möjlighet att hyra cyklar.

På vår hemsida finns det fler bilder så du kan se hur det ser ut i omgivningen runt Sjölunden. Du hittar också mer information om respektive hus. Där finns även ett bildgalleri med både ute/innebilder på husen. I bokningskalendern kan du se vilka veckor som är lediga.

Sjölunden Stugor
Marwin Johansson
Sjölundsvägen 25
387 70 Löttorp
073-229 00 22

Kolla in vår hemsida på www.sjolunden.se


Rum & frukost


Södviks Gästgivaregård
Gamla vägen 35
Södvik
0485-263 90
0708-303 464
www.sodviksgastgivaregard.se