Inga Lindström filmas i Sandvik

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Sandvik från pirenEtt tyskt filmteam från Bavaria Fernseh Produktion befinner sig en tid framöver på Öland för att spela in film. Det handlar om den mycket populära serien Inga Lindström som följs av miljontals tyska tvtittare. Ett flertal öländska vyer kommer att användas som inspelningsplats, däribland Sandvik då servicehuset tillfälligt förvandlas till polisstation i vår marknadsprydda hamn. Ur handlingen nämns bland annat en konststöld, men det lovas också romantik, vilket alltid ingår i Inga Lindströmfilmerna.
Heinekes villaInga Lindström är en såpaserie, bestående av fristående långfilmer på omkring 90 minuter.
Den filmas alltid på svenska natursköna platser och har en bärande idé. Handlingen omnämns som sådär, men det är alltid underbart vackert och bör ge god skjuts för turismen. Inga Lindström har filmats i omkring 10 år och gett resultatet 50 filmer. En film på nittio minuter görs på en månads tid. Vi hälsar filmteamet välkomna och önskar lycka till!
Bilden: Heinekes villla, där förmodligen konststölden äger rum…