PAIF i Champions league genom Zlatan ;)

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Malmö FF till final i Champions league. Det är stort!
I finalen kommer Malmö FF bland annat få möta Juventus och Atlético Madrid.
Andremålvakten i Malmö FF heter Zlatan Azinovic och började sin fotbollskarriär på Öland och då förstås i Persnäs AIF. Ganska omgående Zlatan kom till Sverige och Öland blev han uppfångad av Persnäs AIF, där han tränades av Sven Larsson och Rikard Green – innan han sedan fortsatte vidare till Kalmar FF – och därefter till Malmö FF.

När Malmö FF spelade till sig en finalplats i Champions league fick dock inte Zlatan agera på plan en enda sekund. Däremot såg han, med stor spänning, hela den fantastiska matchen från avbytarbänken. Matchen slutade 4–2.

Här är alla matcher som kommer att spelas i Champions league. Alltid kl 20.45
16 september: Juventus – Malmö FF
1 oktober: Malmö FF – Olympiakos
22 oktober: Atlético Madrid – Malmö FF
4 november: Malmö FF – Atlético Madrid
26 november: Malmö FF – Juventus
9 december: Olympiakos – Malmö FF