AUGUSTI 2018

svart = i socknen      grönt = utsocknes      petroleum = samhällsinfo


Butik ÖHAND / Design Anita Tingskull, Smedjegatan 5, Södvik
Galleri Alices Garage: akvarellmåleri av Anita Tingskull. Dessutom Baddamer, ölandsmotiv i stort och smått.
I butik ÖHAND: Handsytt i min egen design av återvunnen textil, såsom kepsar och väskor. Läderhantverk
, present med mera.
Öppet vardagar 10-16. Telefon 070-63 00 757
www.ohand.se  Välkommen!


Onsdag 1 augusti kl 9.00-10.00, Sandviks Fisk & Kök, Sandviks Hamn
Frukostmöte Öland en kommun? Med Stefan Carlsson, projektledare, f.d. landshövding i Kalmar län.
Avgift 70:- (medlemmar 50:-). Kaffe och smörgåsar finns att köpa.
Arrangör Öland Kust till Kust Intresseförening www.kust-kust.se


Onsdag 1 augusti kl 18.00, samling vid Persnäsgården, Lilla Horn
Byvandring 
Kom och hör det berättas om Lilla Horn, och kanske har du något att berätta om Lilla Horn och dess historia? Medtag gärna fikakorg. Kostnad 20:- per person.
Arrangör Persnäs Hembygdsförening www.hembygd.se/persnas


Onsdag 1 augusti kl 18.30, Kalvhagen i Södvik
Konsert Doug Seegers med Band En helkväll för alla åldrar! Doug Seegers från TV programmet ”Jills Veranda”kommer tillbaka för tredje sommaren i rad! Garanterad succé! Kalvhagen fylldes av besökare så köp era biljetter i god tid! Begränsat antal platser!
Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort nästa 200 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Allt det där är historia nu, men Doug Seegers framgångssaga fortsätter, om än i annan skepnad. Kanske är andra kapitlet inte lika spektakulärt som det första, men inte mindre anmärkningsvärt och häpnadsväckande.
Doug Seegers nya album ”Walking On the Edge of the World” visar med all önskvärd tydlighet att han inte är en dagslända utan en fullfjädrad artist och låtskrivare. Nio av de tolv spåren på ”Walking On the Edge of the World” är egna låtar och standarden på låtskriveriet är nästan löjligt hög.
Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Allt det där är historia nu, men Doug Seegers framgångssaga fortsätter, om än i annan skepnad. Kanske är andra kapitlet inte lika spektakulärt som det första, men inte mindre anmärkningsvärt och häpnadsväckande.
Doug Seegers nya album ”Walking On the Edge of the World” visar med all önskvärd tydlighet att han inte är en dagslända utan en fullfjädrad artist och låtskrivare. Nio av de tolv spåren på ”Walking On the Edge of the World” är egna låtar och standarden på låtskriveriet är nästan löjligt hög.

Mat öl och vin finns under evenemanget.
Barnskoj med Pyssel & Knåp!
Området är handikappanpassat. Ta med något att sitta på!
Området öppnar 17.00
Vid Kalvhagens entré och inom området endast kontant betalning!

Biljetter: Biljettpris: 350:-. Barn tom 15 år och ledsagare fri entré.
Förköp Ölands Turistbyrå Tel: 0485-88800

Arrangör Kalvhagen Tel: 0485-26136, 070 495 10 02, 070 792 10 04