Bernt Johan nominerad

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Lördagen den 8 november går Ölands Idrottsgala 2014 av stapeln på Strand Hotell i Borgholm. Det blir mingel, ett antal priser och utmärkelser kommer att delas ut och därefter blir det eftersläpp – festligt värre med andra ord. Tre personer är i år nominerade till priset ”Årets idrottspersonlighet”, nämligen Andreas Johansson (Degerhamns IF), Margaretha Pohjonen Wittenberg (IFK Borgholm) och Persnäs AIFs egen Bernt Johansson. Motiveringen till Bernts nominering lyder så här:
”Levande legend i PAIF:en. Före detta spelare och ordförande, numera allt-i-allo som håller Solvallen i gott skick och anordnar bingo och annat för att trygga ekonomin. En sann föreningsmänniska som med allt sitt slit och hjärtliga sätt får folk att känna sig välkomna till Solvallen.”
Lycka till Bernt Johan, vi håller tummarna!