Ett kärt återseende i Sandviks Hamn

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Utklippan Design i Sandviks Hamn igen!I helgen öppnade Utklippan Design sin nya fräscha butik och syateljé i Sandviks Hamn. För tre säsonger sedan drev Anne Andersson sin sommarbutik bara några hus längre upp från hamnen och har sedan dess haft en längtan tillbaka till det havsnära läget. I år blev det förverkligat när hon fick tillträde till denna sjöbod en bit ned i hamnen.
Utklippans sortiment består av marina textilier formgivna i Södvik av Anne själv. Alltså väldigt lokalt tänk och med svenska vatten som inspirationskälla. Därutöver säljer hon sina handtillverkade produkter under namnet arvense.
Öppettiderna i butiken kommer att variera lite grann från dag till dag, och skulle det mot förmodan vara stängt just när du är där, så hittar du alltid Utklippan Designs sortiment både i butik FORM ÖLAND i Borgholm och på nätet.