Kreativa idéer från Öland Kust till Kust

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Öland Kust till Kust Intresseförening har beslutat att ställa in både Frukostmöten och Sommarmarknad i år på grund av det rådande coronaläget.
Men fördenskull står man inte rådlös inför förestående vår- och sommarsäsongen.
Istället för den populära orkidécyklingen, som brukar gå av stapeln på Mors dag, uppmanar man till att ge sig ut på Orkidéskådning på egen hand. Att packa kaffekorg och åka till Högenäs orde, Jordhamnsalvaret, Lilla Horns lövängar eller Knisa mosse är något man tipsar om. En bra tid är mellan 20 maj och 7 juni då man kan hitta orkidéer som S:t Pers nycklar, Tvåblad, Adam och Eva, Krutbrännare, Johannesnycklar, Nattviol och kanske någon tidig Brudsporre. Så ut och njut av naturen bara!

Ytterligare ett evenemang Öland Kust till Kust skapat i dessa annorlunda tider är en Fototävling. Fototävligen är öppen för alla som löst eller löser medlemskap för 2020. Temat för tävlingen är sammanträffanden och den pågår till och med sista juli i år.
Mer information om Fototävlingen finns här!

Gå gärna in på Öland Kust till Kust Intresseförenings hemsida och läs mer!