Grattis Åsa och Rickard!

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Vinn resa! Borgholms CityföreningBorgholms Cityförening gick ut med tävlingen
Handla i Borgholm – vinn resor, utegrill, elcykel eller presentkort!
Det gällde att handla för 200:- och samla butiksstämplar. Dragning har skett i december, då man hade chans att vinna följande; en resa för 10.000:- eller ett presentkort á 500 kr att handla för i butikerna i Borghoms Cityförening (totalt 10 lottades ut). Dessutom kunde fem personer vinna parbiljetter till Ölandsrevyn på Harrys i Borgholm.

I februari och mars lockar man med vinster i form av resepresentkort, värda 10.000:-.
En dragning som just blivit genomförd är den för februari månad och vi har glädjen att få gratulera ”persnäskändisarna” Åsa och Rickard Green, Östra Södvik, till högsta vinsten! Resan kommer att gå till en solig plats har vi hört! STORT GRATTIS TILL ER!

Under mars fortgår tävlandet och till påsk lovas en större vinstdragning. Läs mer om dessa aktiviteter på:
Borgholms Cityförenings hemsida
Borgholms Cityförenings facebooksida