Vinnare gav sig till känna – efter nästan tre år

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

I maj 2012 utlyste konstnär Anita Tingskull, Södvik, en tävling. Fem glada vinnare fick välja varsitt signerat tryck. Vinnarna publicerades på konstnärens officiella facebooksida samt i ett personligt meddelande till var och en av vinnarna, också det på facebook. Fyra av vinnarna hörde av sig ganska omgående och fick vinsten hemskickad. Den femte vinnaren gav sig inte till känna. Och tiden gick.
Igår kväll kom ett meddelande på facebook från den femte vinnaren. Hon hade upptäckt meddelandet om vinst först nu. Så här kommenterar Anita Tingskull:
– Jag hade nästan glömt bort det nu, men ju mer vi sms:ade mindes jag, lite med sorg, just det att jag inte fick något svar från henne, och därmed ingen adress att skicka vinsten till. Ibland är det högt flöde på facebook och ett litet meddelande kan lätt försvinna i mängden, så det förstår jag absolut. Det här var kul, så idag det första jag gör ska jag skicka vinsten! Och hon har valt motiv. Grattis igen!