Tack för ett fantastiskt år!

posted in: MEDDELANDEN | 0

Ölands nordvästra kust vinter

Tack kära läsare, nära eller fjärran som följer oss dagligen, veckovis, någon gång då och då eller mer sporadiskt. Det är för dig vi skriver reportage, följer nyheter i trakten och lite mer därtill. Det är dig vi försöker förnöja en stund. Och vi lyckas tydligen, för du finns kvar. Du och du, och så du, ja, allihop, och några ytterligare till, några nya.
Det tackar vi ödmjukast för!

Vi vill också rikta ett tack till alla våra annonsörer som varit oss trogna under året  – flertalet av dem har faktiskt varit med oss ända sedan starten – och gjort det möjligt att vidareutveckla Persnäsportalen och rusta den för framtiden.

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar Persnäsportalen!
Och ett stort varmt tack till:

 

Ateljé Rutan  •  Ateljé Börje Frykenstam  •  Gammalt & Nytt  •  Hörlösa Byggtjänst
Löttorps Taxi  •  Persnäs Allstäd  •  Sandviks Fisk & Hamnkök  •  Södviksbyggaren
Södviks Bageri  •  
Södviks Måleri & Fönsterrenovering  •  Ateljé Tina Skiöld Åkessons Bilservice

och:

AD-FastighetskonsultSender Public Relations

Silverstrands Trafik - Öland - Stockholm - Öland AGERA BYGG på Öland!Persnäs Prästgård - Kulturcentrum i Persnäs!annons_salongretroOK Plåt- Din plåtslagare på norra Öland! Ölands Möbelhus - störst på sängar på Öland! annons_lundebykliniken
Källahamn - Ölands sjönärmsta stugor!Källa Städ- & Hemservice

Annika Huett mosaikKalmar Länstrafik Naturstenskompaniet ÖHAND / Design Anita Tingskull, Södvik Poppkorn Form & Media KB Utklippan Design Sweden AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamla Gästgivaregården i Södvik

Åsa Nyvell Taktil & Samtal Berner Jurist - Anders Berner Stordjurspraktiserande veterinär Inga Einwallannons_abergsÅkerbo El - din elektriker på norra Öland!CentrumBION i Löttorp Café Agnes i Gillberga på norra ÖlandICA Nära Trossen i Sandvik