Louise hemma från Louvren

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Louise Hävre ställer ut i Louvren, ParisJust hemkommen från utställningen i Louvren i Paris är hallnäsboende konstnären Louise Hävre. Att få ställa ut i Louvren har länge varit en dröm för Louise och nu föll drömmen äntligen in. Utställningen var jurybedömd och här fick Louise möjligheten att ställa ut sex egna verk. Utställningen gav henne många nya erfarenheter och dessutom erbjudanden från andra agenter och gallerister. En inbjudan gäller en av världens största utställningar, nämligen ”Art of New York” dit Louise åker i slutet av april.
Så här sammanfattar Louise Hävre själv sin Parisvistelse:
”Nya erfarenheter och mycket att lära bland annat om god kvalité. Jag har aldrig känt mig så stor samtidigt som man känner sig liten när man ser så mycket fin och dyr konst samlat på ett och samma ställe! Nu har jag satt Hallnäs på världskartan och det underbart vackra Öland!”
Och det tackar vi självfallet för. Tilläggas bör kanske att alla Louises tavlor målas i Hallnäs.