Persnäs Cabbe Club har en fantastisk säsong

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Premiärturen för Persnäs Cabbe Club gick till Äggröran i Runsten på Påskafton. Fyra cabbar deltog och ytterligare en cab kom på efterkälken och mötte upp senare. Samling i Södvik före avresan.
Persnäs Cabbe Club till RunstenDen fjärde maj gick turen till Störlinge Motormuseum. På bilden saknas Dag Juhlberg, som också var med på den turen.

Persnäs Cabbe Club till StörlingeÅttonde juni tog Cabbe Clubben en glasstur till Borgholm.

Persnäs Cabbe Club till BorgholmEn söndagsutflykt under sommaren gick för lunch i Byxelkrok. Tre cabbar slöt upp denna gång.

Persnäs Cabbe Club till Byxelkrok för lunchDen sjunde september slöt fem cabbar upp då turen gick till Kaffetorpet i Borgholm. Därefter samlades man i Sandvik för middag på Sandviks Fisk och Hamnkök.

Persnäs Cabbe Club till KaffetorpetSöndagar är utflyktsdagar i Persnäs Cabbe Club. Samlingsplatsen är alltid densamma och den som har tid ansluter sig vid uppgjort klockslag för en gemensam utflykt till något intressant mål.
Denna sommar har varit idealisk för turer i cab och vi hoppas alla på fortsatt säsong för några turer till innan hösten kommer för gott.

FOTO: GUNILLA och LASSE MALMBERG