Godmorgon Persnäs!

Välkommen till en ny höst  – och välkommen till nya mobila Persnäsportalen!
Under de senaste månaderna har Persnäsportalen omarbetats och lagts upp på nytt för att bli mer mobilanpassad. Det betyder att du nu har tillgång till en mer lättläst portal oavsett om du surfar vid datorn eller från mobilen.
Du som turistar och/eller är på språng kan därmed lätt hitta den information du söker där du står; till exempel aktuellt program med öppettider eller hålltider för alla evenemang i socknen.

Med denna förändring följer några klara fördelar. En är PERSNÄSNYTT där nyheter i korthet koncentrerade från Persnäs socken samlas och uppdateras fortlöpande för att du snabbt ska få en överblick över vad som hänt i trakten sedan sist.

Den andra nyheten är REPORTAGE. Längre artiklar och reportage från Persnäs socken, där vi försöker fånga såväl företeelser som personliga porträtt eller händelser.
Välkommen att tipsa oss om någon eller något du vill att vi ska skriva om, eller om du vill att vi kommer till dig och intervjuar just dig!

De absolut största fördelen, som vi ser det, är den nya SÖK-funktionen (search) inom sajten. I rutan söker du på valfritt ord (tryck retur, alternativt på förstoringsglassymbolen för sökning). Nu hittas detta ord eller namn på samtliga ställen på hela Persnäsportalen, och du kan lätt hämta in all information du önskar.

Nya Persnäsportalen ser lite annorlunda ut än tidigare, men vi har försökt att behålla strukturen i möjligaste mån. Någon underlänk kan ha flyttat runt något och du får leta upp den på nytt. Här kan du förstås använda den nya förträffliga SÖK-funktionen!
Vi har försökt att resonera logiskt när vi planerat den nya, men
skulle någon länk saknas – hör av dig direkt, så ordnar vi det!

Välkommen med synpunkter om vår nya portal. Ring eller maila – eller kom in på huvudkontoret på Smedjegatan 5 i Södvik någon eftermiddag.
Vi har öppet dagligen klockan 10.00–16.00.

Vi önskar dig största nytta och nöje med Nya Persnäsportalen!

Anita Tingskull
Anita Tingskull
Grundare och ansvarig för Persnäsportalen (Layout, annonsering och text)

 

 

Elisabeth Öhman

 

Elisabeth Öhman
Ny skribent från och med hösten 2014