Välkommen till ett nytt år med oss!

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Nu har mörkret så sakteliga börjat ge med sig och vi ser fram mot ljusare tider. Ibland dyker väldigt efterlängtade soldagar upp efter en ganska lång tid av regnande och gråväder. Det är ju så vi vill se Öland. Och vi behöver också sol för att piggna till ur vintervilan.

Persnäsportalen har däremot inte legat i vinterdvala. Här har pågått en uppfräschning av hela portalen under en period. Det var i högsta grad dags nu – för förra gången det skedde var 2014.
Målet med denna uppdatering är att hänga med i utvecklingen framåt, och bland annat göra Persnäsportalen mer lättnavigerad från till exempel mobila enheter. Menyn där du letar upp innehållet på Persnäsportalen visar sig numera i mobilen som en sk droplist, som fäller ut sig nedåt och där kan du sedan navigera vidare på sidan. Menyn har också fått större text än tidigare.

Varje nyhetsartikel har nu också fått en ingångsbild, så att du snabbt får en uppfattning om vad artikeln handlar om. Dessutom kan du snabbläddra till föregående nyhet eller nästföljande, när du läser en speciell artikel i sin helhet. Välj då funktionerna ”Previous Post” respektive ”Next Post” längst ned på sidan.

Vi tipsar dig återigen att ofta använda sök-funktionen inom sidan, eftersom det finns mycket intressant information om Persnäs och dess omgivningar s.a.s ”bakom” det synliga.

 

Mycket nöje med nya Persnäsportalen!
Vänligen Anita Tingskull, redaktör