Boken Öländsk Bygd 2023 ute nu!

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Årets utgåva av hembygdsboken Öländsk Bygd finns nu hos ditt byombud och i din ICA-handel på norra Öland.

Boksläppet skedde traditionsenligt under lördagen i första adventshelgen. Ett tjugotal artikelförfattare, delar av redaktionskommittén samt Ölandsbladets representant Anders Marell träffades över en kopp kaffe och hembakt för att gå igenom årets upplaga av vår klassiska skrift. Det är även i år en liten men välfylld bok med artiklar med varierat innehåll. En del djupgrävande och andra mer lättsamma i tonen. Det är den 73:e utgåvan av boken i år.

Du som köper boken hos din ICA-handlare betalar antingen kontant, eller swishar till din egen lokala hembygdsförening (Böda, Högby, Källa, Persnäs eller Föra). Dessa swishnummer finns i kassan och står även att finna inuti boken. Ange ”ICA” som meddelande vid swish. Bokens pris är 100:-.

Öländsk Bygd finns även i Borgholms bokhandel.

 

Vill du också stödja din egen hembygdsförening genom medlemskap? 
Det kan du i lugn och ro göra hemifrån genom att swisha eller betala via bankgiro – dessa uppgifter hittar du i Öländsk Bygd för respektive socken/hembygdsförening (Böda, Högby, Källa, Persnäs eller Föra).
Kom ihåg att ange namn + medlemsavg när du betalar. Medlemsavgiften är 100:-

 

Du som bor långt härifrån och vill ha boken skickad kontaktar bäst Linnea Jonzon på 070-430 56 55. Då står du för porto.

Trevlig läsning önskar Åkerbo Hembygdskrets!