Öländsk bygd 2022 släppt

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Årets utgåva av hembygdsboken Öländsk Bygd finns nu hos ditt byombud och i din ICA-handel på norra Öland.
Boksläppet kunde i år genomföras enligt tradition under lördagen i första adventshelgen. Ett tjugotal artikelförfattare, delar av redaktionskommittén samt Ölandsbladets representant Anders Marell kunde ses över en kopp kaffe och hembakt för att gå igenom årets upplaga av vår klassiska skrift.
Det är i år en liten men välfylld bok med artiklar med varierat innehåll. En del djupgrävande och andra mer lättsamma i tonen.

Du som köper boken i ICA-butiken kanske även vill stödja din egen hembygdsförening genom medlemskap (Böda, Högby, Källa, Persnäs eller Föra)? Enklast gör du det genom att swisha eller betala via bankgiro – dessa uppgifter hittar du i Öländsk Bygd för respektive socken/hembygdsförening. Kom ihåg att ange namn + medlemsavg.

Du som bor långt härifrån och vill ha boken skickad kontaktar bäst Linnea Jonzon på 070-430 56 55. Då står du för porto.

Trevlig läsning önskar Åkerbo Hembygdskrets!