Både fossilskolan och upptäcksfärden återkommer

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Med start vid Öland Spirar erbjuder geolog Jan Mikaelssons två populära evenemang för stor och liten i Gillberga. Den ena är ”Liten fossilskola för hela familjen” där man både får lära om, och leta, fossiler. Deltagarna ombedes medtaga hammare och skyddsglasögon – så här kommer det hända spännande grejer!
Det andra evenemanget heter ”På geologisk upptäcksfärd utmed Stenkusten”. Här lovas en lättsam vandring som varvas med natur- och kulturhistoriska kunskaper och en hel del annat. Evenemangen är planerade under samma dag med någon halvtimmes paus mellan. Dessa två evenemang återkommer sedan under sommaren med början 27 juni och ända till den 8 augusti.
Se vår evenemangskalender för exakta tider!

Foto:
Jan Mikaelsson