Magkittlande hopp, ett minne blott?

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Badpiren i Sandviks HamnEn arbetsgrupp från Sandviks byalag menar att man borde erbjudas säkrare dopp i vid piren i Sandvik. Här saknas nämligen både brygga och en stege för att ta sig säkert upp ur vattnet. I en skrivelse till kommunen har man önskemål om just detta.
Kommunens svarar att medborgarförslag endast får lämnas in av personer folkbokförda i kommunen, och att det inte heller får lämnas in från någon typ av förening. Därför kommer handlingen att behandlas just som en skrivelse och beredas av kommunstyrelsens arbetsutskott. Vad nu det innebär i praktiken.
Så ännu ett tag – när vädret så tillåter kanske ska tilläggas – kommer vi förmodligen få se dessa modiga badare som hoppar från piren i hamninloppet i Sandviks Hamn. En magkittlande upplevelse både för de som badar och för oss som tittar på.