Bildvisning med Peter Gerdehag

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Bildvisning Honungstorp Peter Gerdehag

”Ölands vackraste gård – Honungstorp” stillbildsvisning med Peter Gerdehag på CentrumBIOn i Löttorp. Honungstorp är en gammaldags gård med mjölkkor, grisar, höns och kilometerlånga, perfekt skötta stenmurar. Peter har under sin 20-åriga dokumentation fått se generationer komma och gå på gården. Här skildras livet på ett småskaligt öländskt lantbruk, som så småningom ska bli en film. Men det ligger ännu långt fram i tiden. På torsdag får vi se stillbilder på bioduken och Peter berättar om gården.
Den tidigare planerade visningen kl 19.00 är nästintill fullsatt, därför har extra föreställning kl 14.00 satts in.
Förbokning kan göras hos Gunvor Persson gunvorsepost@gmail.com, tel 070-380 88 16.
Foto: Peter Gerdehag