Fantastiskt 60-årsfirande i Södvik

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

60-årskalas i SödvikI lördags, på självaste nationaldagen, hade Kent ”Sotarn” Andersson i Södvik sedan länge planerat att fira sitt 60-årskalas. Och han tycks även bokat in vädergudarna för denna dag då det bjöds till fest. Sommar- som vinterboende gäster samlades i trädgården under seneftermiddagen då det serverades en fantastisk smörgåstårta.
60-årsjubilaren självJubilaren var på sitt allra bästa humör och en mångfald av skrönor och sanna historier vädrades över den blågula duken. Det blev presentöppning som följdes av ytterligare en höjdpunkt i form av två smarriga tårtor med tillhörande dryck. Mängder av hurrarop såväl som sång rungade över bygden och många fina tal hölls för jubilaren, där man bland annat hyllade hans godhjärtade och omtänksamma sinne. Den hjälpsamma och sociala vän han verkligen är.
Till ”Sotarns” ära visade Södvik sin bästa sida och erbjöd den första riktiga högsommardagen för året, som gjorde att man kunde gå i skjortärmarna till och med långt in på sentimmarna.

Stort grattis på 60-årsdagen önskar vi!

Bilden: Den glade jubilaren