Ny gemensam butik för öländska formgivare och hantverkare

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Ny butik för öländsk form och hantverk i BorgholmIdag öppnar butiken FORM ÖLAND på Storgatan i Borgholm. Två företagare från Persnäs socken går in som delägare i verksamheten tillsammans med ytterligare tre företag från Öland med inriktning formgivning och hantverk. Persnäs, närmare bestämt Södvik, representeras av Anne Andersson och hennes företag Utklippan Design och Anita Tingskull med hennes varumärke ÖHAND.
Glaskonst finns representerad här av Robert Oldergaard, Triberga, dessutom smide genom Birgitta Neuman och Acke Jonasson Neuman från Ailis Bod i Sättra och textilformgivning av Jeanette Fägnell och hennes firma KOOKON, idag med showroom i Färjestaden.
Invigning sker idag officiellt kl 13.30, då Owe Fransson klipper bandet.
Jobbar du i butik du välkommen redan klockan 9.30.