Salong Retro flyttar till ny adress

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Salong Retro har flyttat till ny adressI lördags var Persnäsportalen på invigning av Salong Retros nya lokaler i Borgholm. Man firade med öppet hus från klockan tolv. Och gäster strömmade till från alla håll.
Salong Retro erbjuder vaxning och pedikyr – perfekt så här inför stundande vår. Dessutom fixar man festnaglarna och fransar.
Salong Retros nya lokaler är luftiga och ljusa och har förutom nagelavdelningen två avskilda och fräscha behandlingsrum. Nya adressen är Storgatan 50 som ligger i kvarteret Mältaren. Salong Retros nya lokaler hittar du inne på gården där de har ett helt litet hus till förfogande. Det lilla gula huset uppfördes från början till en skomakarfamilj med tillhörande verkstad, hördes berättas, och passar ypperligt även för detta ändamål.
Bilden: Välkomna önskar Linn Nilsson och Nathalie Wickholm på trappan utanför salongen.