Ölandsbladet lanserar sin nya websajt

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Ölandsbladet lanserar nya olandsbladet.seDet undgår väl ingen läsare av Ölandsbladets papperstidning idag att man vill att vi ska logga in på deras nya webbsajt. Och nyfiken blir man ju, då man slår på så stort att samtliga ordinarie annonsörer fått flytta till sidan tre denna dag.
Vi som redan prenumererar på papperstidningen får tillgång till allt material på den nya sajten, inklusive det så kallade plus-märkta materialet.
De som inte prenumererar får tillgång till ett mera begränsat utbud av nyheter.
Ölandsbladets nya sajt har fått ett rejält stillyft och går att läsa såväl från mobil som läsplatta eller dator. Den nya sajten olandsbladet.se är inte detsamma som Ölandsbladets e-tidning, som istället är en blädderbar tidning på nätet – en digital kopia av den tryckta tidningen. Även papperstidningen har idag fått ett typografiskt lyft.
Lycka till med den nya sajten!