Utklippan Design på Formex 2015

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Uklippan Design på Formexmässan 2015

Formexmässan har just avrundats i Älvsjö i Stockholm – en mässa där present, hemtextil och inredning möter mode, delikatesser och mat samt leksaker. 850 utställare presenterar sina produkter under ett och samma tak. Man räknar med 23 000 besökare från hela landet. Dessutom besöks Formex av 800 representanter från olika medier, som för oss ”vanliga” förväntas rapportera om vårens nya trender.
På plats under mässdagarna fyra (onsdag–lördag) fanns Anne Andersson och hennes företag Utklippan Design, med bas i Östra Södvik, för att visa sina sköna marininspirerade textilier. Nyheten ”Allting flyter” lanserades passande nog just till årets Formexmässa.
Även Ullcentrum och Ann Linderhjelm fanns på plats på Formex.
Bild: Anne Andersson och Utklippan Designs monter på Formex. Foto: Dag Juhlberg