Puben en tillgång i byn

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Gamla Gästgivaregården tar nya grepp med entrén mot gatan. Gästgivaregården i Södvik har i dagarna haft premiär för sin nya entré ut mot vägen. I samband med detta erbjuder man Pubmeny på lördagar och tre- eller tvårättersmeny på söndagar.
Pubmenyn är ganska omfattande där man bland annat kan välja på sallader, soppa, toast eller burgare samt dessert.
Gamla Gästgivaregården - välkommen in!Det är något visst med pubar. Det att hänga vid bardisken över en öl och växla några ord med andra besökare. Här genereras en avspänd och munter atmosfär. Nu när puben nu finns tillgänglig är den en självklarhet, en naturlig samlingsplats för oss som bor här. Ett gäng samlades utanför nya entrén vid sexsnåret i lördags och hälsades välkomna av Kalle Wessbrandt.

Gamla Gästgivaregården pubaftonPå söndagar erbjuder Gästgivaregården tre- eller tvårättersmenyer som är riktiga höjdare. Denna söndag serverades Torsk på rödbetsbädd – kokt torskrygg, rödbeta och pancetta, pepparrot och stekt amandine. Till förrätt serverades Laxrilette och till dessert lockade man med Äpple Marängsuisse.

Gamla Gästgivaregården söndagmeny