Besked om fiber i Södvik oktober 2018

posted in: PERSNÄSNYTT | 0

Följande information kom igår via mail till bland annat Persnäsportalens redaktion.
I mailet fanns också kontaktuppgifter om man vill få närmare information;

Sista fasen av fiberutbyggnaden i södra Löttorp är igång
Bästa kund,
Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Fiberleveransen till ditt område är igång
För ditt område innebär detta att vi under året har arbetat med utbyggnationen av fibernätet hem till dig. Största delarna av grävarbetet är klart och just nu arbetar vi med planering av återställningen som ska göras. Hitintills har 328 kunder blivit driftsatta och hela projektet omfattar 728 fastigheter, vi beräknar att färdigställa fiberutbyggnaden under 2019.

Driftsättning av din fiberanslutning kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vi återkommer med mer information löpande.”